Стъкло и керамика НБУ

На 10-ти Март 2015 година в галерия Видима гостуват студентите от ателие по стъкло и керамка на НБУ с ръководител Константин Вълчев.Изложбата е озаглавена "Траектория на изкуството"


Тя представя творческите проекти на студентите, изготвени през есенния семестър на 2014/15 година. Младите творци са част от бакалавърската програма "Пластични изкуства" и магистърска програма "Изкуство от стъкло и керамика в архитектурата".


В течение на няколко години те провеждат и стаж в завода за санитарна керамика на "Идеал Стандарт - Видима". Ръководител на програмата е Светла Георгиева.


"Изложбата не случайно се казва "Траектория на изкуството", защото всеки от тези млади хора има някакво свое твроческо лице, своя индивидуалност. Самата дума траектория означава една непрекъсната крива, защото животът никога не е прав, винаги има препятствия и завои, но аз им пожелавам успех в тяханата траектория на великото изкуство!" С тези думи Ирина Колбасова открива изложбата и пожелава бъдещи успехи на творците.Последни публикации

Виж всички

АРТ ГАЛЕРИЯ ВИДИМА

ул. Васил Левски 3, Севлиево 5400

Телефони:
Арт галерия офис: +359887303470
Детска школа по рисуване: +359888783830


gallery.vidima@gmail.com 

Работно време:

Понеделник до Петък:     - от 12:00 до 18:30 часа

Събота:                              - от 11:00 до 16:30 часа

Неделя:                              - почивен ден

Subscribe Form

©2020 by Видима Арт ЕООД

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now